Hierboven een impressie van het landgoed. U ziet de vier bouwkavels in de hoeken van het landgoed. Tevens ziet u de kavel met de bestaande villa en oprit in het midden van het landgoed. Op de vier bouwkavels ziet u in donkergroen nog een deel van de vier bouwvlakken, waarop volgens het bestemmingsplan villa’s naar eigen inzicht kunnen worden gebouwd. De vier nieuwbouwwoningen zijn elk als maquette op de bouwvlakken ingetekend. Het landgoed Haselunne is kadastraal ingeschreven onder HATERT B 3903.

Zoekt u een mooi bouwkavel voor uw droomhuis?

De erven van de familie Vroom hebben recentelijk het landgoed Haselunne in Nijmegen van 11.725 m² naar de markt gebracht. Te koop zijn:

  • Eén kavel met bestaande villa. VERKOCHT!
  • Twee uniek gelegen, grote bouwkavels.

Update 19-10-2014:

Het kavel met de villa in het midden van het landgoed en kavel 1 en 2 zijn verkocht.

Het landgoed is volgens het geldende bestemmingsplan opgedeeld in vijf kavels tussen de 2.230 m² en 2.440 m². Alle kavels kenmerken zich door de volgende woon- en leefaspecten:

  • Parkachtig terrein met monumentale bomen en bossages.
  • Rustige ligging aan de zuidrand van de historische stad Nijmegen.
  • A+ locatie in de Nijmeegse “Goudkust”, ca. 4 kilometer van het Keizer Karelplein.
  • Nabijheid van het Radboudziekenhuis, het Rijkswandelbos en de grote uitvalswegen.

Alle nieuwbouw is gebonden aan het Bestemmingsplan Nijmegen Brakkenstein.

Klik hier voor Google Maps.
Locatie van het landgoed in de stad Nijmegen

Het landgoed Haselunne ligt aan de zuidkant van de stad Nijmegen in de stadswijk Brakkenstein aan de St. Annastraat. Vanaf het centrum ongeveer 800 meter na de Radboud Universiteit en ziekenhuisgebouwen. Nijmegen is een stad met ruim 150.000 inwoners met een rijke cultuur en historie. Wikipedia biedt meer gedetailleerde informatie: Link naar Wikipedia/Nijmegen.

Meer informatie?

De familie heeft het verkoopproces van de villa en bouwkavels gegund aan Strijbosch Thunnissen Makelaardij bv, te Nijmegen.

Informatie: De heer H. van Loon (Register Makelaar- Taxateur o.z.) Telefoon 024-3651010 06 - 53 76 42 87 E-mail: vanloon@s-t.nl.